11.-16.4.2017

Sinisiä säveliä Saimaan rannalla

BLUES BUFFET PERJANTAINA 14.4.2017

Kirjoitti | on Maa 23, 2017

Pitkäperjantaina on tarjolla maittava kattaus juurimusiikkia monilla herkuilla. Kulttuuritalo Tempossa järjestetään Blues Buffet, jossa esiintyy Rolling Men. Tilaisuudessa on tarjolla kattava illallinen sekä laadukasta musiikkia. Osallistujat pääsevät ruokailun lomassa nauttimaan sinisistä sävelistä. Orkesteri on laatinut ohjelmistonsa tilaisuuden luonteeseen sopivaksi, sisältäen myös tunnelmallisempaa bluesmusiikkia. Puolitoista vuotta sitten perustetussa mikkeliläisessä Rolling Men -yhtyeessä yhdistyy rootsmusiikin kokeneempi osaaminen sekä taidokas nuorempi ammattitaito.

Rolling Menin jälkeen Blues Buffetin jatkoilla Kulttuuritalo Tempossa esiintyy Little Willie Mehto, joka on uuden sukupolven bluesmuusikko. Little Willie Mehto viihtyy juurimusiikin polveilevilla poluilla kuin kotonaan. Willie on omistautunut bluesille aidosti ja tinkimätön asenne välittyy yleisölle hyvänä meininkinä ja fiiliksenä, johon on helppo tempautua mukaan. Willie laulaa ja soittaa huuliharppua, sikarilaatikkokitaraa ja akustista kitaraa. Välillä hän tarttuu pyykkilautaan tai öljykanisterikitaraan.

Blues Buffet alkaa perjantaina 14.4. klo 18.00. Rolling Menin säestäessä illallista. Ruokailun jälkeen Blues Buffetin jatkoilla esiintyy helsinkiläinen bluesmuusikko Little Willie Mehto klo 21.00 alkaen. Tilaisuuden liput ovat myynissä internetissä, osoitteessa: www.ticketmaster.fi sekä Ticketmasterin myyntipaikoissa hintaan 35€ (Hintaan sisältyy laadukas illallinen sekä kaksi konserttia ja toimituskulut) Lipun hinta Blues buffetin jatkoille 15€. (ovet auki jatkoille klo 20.00)

 

Blues Buffet 14.4.2017

18.00: Buffet ruokailu ja Rolling Men

20.00: Blues Buffet jatkot

21.00: Little Wille Mehto

 

Liput: Buffet + jatkot 35€, pelkät jatkot 15€ (tällöin ovet auki klo 20.00)